Unikke Plakater fra Storartet Hjem

Triangle Serien På Storartet Hjem

Har du hørt om ‘Triangle’ serien fra Storartet Hjem? Læs med.

Når vi producerer en ny grafisk plakat, så gør vi det altid fuldt ud. Serien ’Triangle’ som vi skabte i slutningen af 2014, har formået at blive en vakse ægte favorit.

Selve produktionen af ’Triangle’ startede egentlig meget impulsivt. Vi så en trend på det danske marked, da flere og flere forbrugere begyndte at anvende ’naturen’ i deres design, og måden at indrette sig på. Dyrelivet og naturen er blevet en rigtig ’trend’, når man snakker boligindretning i dag, så på den måde fandt serien ’Triangle’ hurtig sin plads på markedet.

En plakat fra storartet er ikke kun en grafisk fremstilling, men får også en helt central rolle i din indretning. Vores plakater skal opleves sammen, da det typisk er en mening og samspil mellem vores forskellige plakat serier. Idéen og tanken bag at skabe fine og kreative plakatvægge er helt bestemt oppe i tiden, så hvorfor ikke vælge en serie som rent faktisk er skabt med mening – som vores.

Hvis du er i tvivl om hvordan man laver en flot plakatvæg, har vi fundet en guide til dig, som du kan læse. Guiden giver dig 5 tips til at lave en fin plakatvæg. Følg dette link. 

Se serien ‘Triangle’ her på webshoppen, eller hos en af vores samarbejdspartnere. Den fås både i A3 og A4. Husk altid at en plakat IKKE er det samme uden en billederamme. Så sørg altid at få købt en ramme til din plakat, så du får den bedste oplevelse af din nye poster. Rammer kan fås billigt i blandt andet Bilka eller Ikea.

Se rammer fra IKEA her. 
Se også rammer fra Bilka her.

Tak fordi du læste med – og hold dig altid opdateret på vores hjemmeside, da der løbende kommer nye serier og plakater.

error: Siden er beskyttet