Designer Posters

Storartet boligindretning

Hos storartet hjem finder du plakater til en hver smag. Storartet’ er ikke kun statements plakater, storartet’ hjem er også minimalistiske grafiske plakater. Grafiske plakater som både er arrogante, flotte og anderledes.

Et hjem skal være personligt og imødekommende. Med plakater fra storartet’ kan du være med til at gøre din bolig imødekommende og stilren. Når du hænger en storartet’ plakat op i dit hjem, så sørg for at købe en ramme til. En billederamme kan give plakaten meget mere liv, og hjemmet mere energi. Rammer kan selvfølgelig købes hos storart’et, men bemærk også de kan fås i butikskæder som IKEA, Jem & Fix og Bilka.

Se alle vores plakater i shoppen her på hjemmesiden. Vi elsker vores kunder og vi bliver glad for et like vi får på de sociale medier. Derfor håber vi at du vil gå ind og følge os på Facebook og Instagram. Her deler vi nyheder, tilbud, udlodder konkurrencer og give-aways.

Storartet’ anbefaler at man hænger sin plakat op på væggen. Men undgå tunge farver, da ofte kan være med til at trykke atmosfæren, som dit hjem udstråler. Storartet’ plakater går bedst til lyse farver. Det sikreste bud er helt afgjort hvid, da det giver dit rum, hjem, bolig en meget mere afslappet atmosfære. Hvid er den farve som bedst reflekterer lyset, mens mørke absorberer mere lys. Derfor er storart’et plakater eminente til at skabe lys i et hjem. Stort set alle vores plakater/ posters er grafisk designet med et lyst design. Derfor tilføj noget hvidt, når det kommer til indretning af din bolig.

Altid masser af nye plakater fra storartet’ hjem.

Det er ikke kun i boligindretningsbranchen, hvor minimalismen har sat sine spor. Ofte kan man drage nogle paralleler til modebranchen – nogle gange ser man endda en form for synergi mellem disse to. Begge brancher er meget dynamiske, hvilket gør det ekstremt svært både for producent og mode-entusiast at spotte trenden. Eksempelvis har man set en stigende efterspørgsel inden for retro mode – herunder både til bolig og fashion.

Del
error: Siden er beskyttet