Posters With Nature

Nytår år, nye mål

Vi har netop trådt ind i et nyt år. Dette betyder også at der er sat nye målsætninger. 

Interiørshoppen Littlethings afsluttede år 2017 rigtig fornuftigt, med et flot julesalg.

Webshoppen som har eksisteret siden 2014 er spændte på 2018. I 2017 skete der rigtige mange interessante ting, såsom en ny medejer – således butikken i dag drives af tre. Sortimentet er løbende blevet større og der tilbydes mange flere vare end før. En af de nye varegrupper som er kommet ind, er puf-kategorien. En puf er næsten et “must-have” til enhver stue.

Boligindretning som branche 

Boligindretning kan være en svær branche, hvis man ikke er opmærksom på trends og tilpasning. Ligesom alle andre forretninger, er det afgørende at have en sund forretningsforståelse. Det hele starter med at man har en økonomisk ballast, således man har noget at stå imod med under dårlige tider. Binder man eksempelvis hele sin likviditet op på et lager, risikerer man at være meget udsat som mindre virksomhed. Man er derfor nødsaget til at kunne sælge ud af sin lagerbinding, for at kunne opbygge nye likvider.

Det lyder meget simpelt, og det er med garanti også noget de fleste er opmærksomme på. En ting er dog at tænke det, en anden ting er at have en håndgribelig fornemmelse af virksomhedens situation. Dette er også grunden til, at større virksomheder dagligt holder sit regnskab ajour for at sikre en hands-on forståelse for udviklingen.

Januar måned betyder nye mål. Nye mål er ofte bygget op omkring et budget. Ligegyldig størrelsen på en virksomhed, er det essentielt at have et budget at forholde sig til. Ingen virksomheder kan opnå succes på fornemmelser. Det er nødvendigt med klare veje og mål.

Del
error: Siden er beskyttet