Kollektion

Velkommen til storartet’ hjem. Et univers af flotte minimalistiske plakater, statements og meget mere.

Med plakater fra storartet’ kan du gøre din bolig imødekommende, stilren og unik. Storartet’ hjem er ikke kun statements og citat plakater. Storartet’ hjem byder også på flere serier af unikke minimalistiske grafiske plakater. Ikke alle hjem er ens og vi har ikke alle samme smag og storartet’ hjem har noget for hver en smag. Søger du en plakat med attitude og en en smule arrogant plakat er det måske værd at kigge nærmere på ”Wonderland” serien. Er du mere til det skandinaviske udtryk er plakat serien ”Happy Animal” yderst populær.

Bemærk at storartet’ plakater leveres uden ramme. Dog er det muligt at tilkøbe en ramme til sin plakat, hvilket vi anbefaler for at få den fulde oplevelse af en storartet’ plakat.ter. 

Nyheder, gode tilbud, konkurrencer og give-aways – følg med på Facebook og Instagram.

Vi elsker vores kunder og derfor synes vi at du skal gå ind og følge os på Instagram og Facebook. Her deler vi nyheder, gode tilbud, laver konkurrencer og afholder give-aways på vores plakater. Det vil du ikke gå glip af. 

Specielle plakater
Du finder alle vores grafiske plakater her i shoppen. Men har du specielle ønsker til en plakat? Måske en speciel designet plakat som du godt kunne tænke dig. Eller har du et ønske om en storartet’ plakat i en større størrelse. Måske en plakat i størrelsen 70×100 cm som ikke findes. Send din henvendelse til os her og vi kigger på det.

 

 

Gå til shoppen?

Se alle plakater
error: Siden er beskyttet