Posters With Nature

Den rette billederamme

Hvordan vælger du din billederamme?

I dette indlæg er der 4 forskellige tips/ rammer, som kan være med til at gøre en forskel på din poster.

Frames for an art poster

Ramme 1

For at gøre plakaten til det centrale i rummet kan man vælge en blank metalramme. Ved at benytte sig af en blank metalramme, så undgår man at rammen kommer til at dominere billedet, og dermed ikke tager fokus væk fra sin plakat.

Ramme 2

En ramme lavet af træ gør at en plakat fremstår mere som ”rigtig” kunst. Den brede kant, gør at opmærksomheden er på billedet. Mange gange kan det være en god ide, at få en mat træramme, som er bredere i bunden, da det giver plakaten et look, der en endnu mere elegant.

Ramme 3

En hvid bred træramme, er et fantastisk valg for en hvid væg. Det gør kunstværket synes større, ligesom det giver et super fedt look til plakaten. Det er en anden måde at give en plakat en ren og poleret udseende.

Ramme 4

Den smalle sorte metalramme betegner vi som det sikre valg.

Vi håber at du er blevet mere sikker på hvilken ramme, som du skal vælge til din plakat. Ofte er det også et spørgsmål om smag og behag. Men i hvert fald, så anbefaler vi hos storartet, at når du hænger en storartet plakat/ poster op i dit hjem, så sørg altid for, at købe en ramme til. En billederamme kan være med til, at give plakaten meget mere liv, og hjemmet mere energi. Rammer kan selvfølgelig købes hos storartet, men de kan også fås i butikskæder som IKEA, Jem & Fix og Bilka. Storartet tilbyder alle kunder en billederamme i forbindelse med deres køb, dog er det væsentlig for storartet at pointere, at vores billederammer ikke skal ses som en profitabel løsning, men mere end en unik løsning vi tilbyder alle vores fantastiske kunder, der køber en storartet plakat til indretningen af bolig. Boligindretningen bliver aldrig kedelig, når man handler hos storartet.

Del
error: Siden er beskyttet