Motivational Posters

Dansk Design

Danmark er en stolt design nation, og det er med rette vel og mærke. Men hvem har egentlig været med til at sætte Danmark på det internationale verdenskort, når der tales om design. I dette indlæg har ”storartet hjem” netop fokus på dansk design, og store danske personligheder.

Danmark er et land, som er meget anderkendt ude i verden, for vores flotte designs. Aldrig før har specielt kineserne fået øjnene op, for vores unikke møbler.

Dansk design er kendt verden over, og faktisk har vi i Danmark været en førende nation på designområdet i årtier. Lige fra danske møbler til dansk mode eller legetøj, så fortsætter vi i Danmark med at producere verdenskendte designklassikere.

Vi skal helt tilbage til 1950’erne, hvor dansk design rigtig formår at sætte sig på verdenskortet. Her er det i høj grad designlegender som Arne Jacobsen og Hans Wegner, som har været med til at udvikle dansk design til et stærkt internationalt brand. Skandinavisk, og især dansk design er blevet et synonym med tidløs stil.

Derudover kommer man heller ikke uden om store succesrige danske design personligheder, som Børge Mogensen, Finn Juhl, Poul Kjærholm, Poul Henningsen og Verner Panton.

–  “Man kan ikke skabe glæde med smukke genstande, men man kan ødelægge ganske megen glæde med   grimme ting” (Finn Juhl 1912-1989)

Er du den næste til at sætte Danmark på designkortet? 🙂

 

Webdesign Webbureau 

 

Del
error: Siden er beskyttet