1920.700.wonderland.news

Arrogante plakater

Hos storartet hjem taler vi hver dag boligindretning og boligfornyelse. Vores prædikat er grafiske plakater tilpasset din bolig som skaber liv og boligfornyelse. Vi har en klar holdning til hvordan vi arbejder med produktion af vores Plakater og hvad vi står for. Det betyder også at vi i dag har en kollektion af Plakater som spænder mellem flere Plakatserier. Du kender sikker vores Statements Plakater som er plakater med citater som er skrevet med værdi og passion. I serien af Statements Plakater finder du sikkert en plakat som passer til der hvor du er livet lige nu og hvad du måske gerne vil vågne op til hver morgen og kigge på. Eller en Plakat som skal hænge diskret i din stue. Selv har jeg Plakaten – Succes ART hængende over min seng med teksten I Love The Smell Of Success In The Morning. Lidt selvironi er altid godt.

Ud over Statements Plakaterne er storartet hjem er univers af grafiske illustration plakater som byder på designs som er anderledes, unikke og flere med en hvis form for attitude. Vi tør at give plakaterne et skævt ’touch’ som skaber det unikke. Den seneste kollekation af plakater er serien Wonderland. Wonderland Plakat Serien er udover at have attitude, en serie af plakater med masser af expression og power. Tanken bag Plakatserien Wonderland er en plakat serie som skulle være en smule provokerende og med en udfordrende selvsikkerhed som er krydret med en overlegenhed som stiler til det arrogante. Det er altså en Plakat med noget power som skaber et overvældende expression i de fleste stuer. Hvis du tænker at en arrogant plakat lyder negativt, så forstå mig ret, for tvært i mod skal det ikke forstås som noget negativt, men som en plakat med noget kant som skiller sig ud fra det, du og jeg kender. Plakaterne i Wonderland serien fås i flere størrelserne bl.a. i 70×100 cm.

Nedenfor ser du plakaten Lusts ART som lige netop er fra Wonderland Serien. Kan du lide plakaten? så bestil denne Arrogante plakat før dine venner.

Husk – Ønsker du et storartet hjem, så skal du vælge en storartet plakat!

personlig træner

error: Siden er beskyttet